Nu är det slut på vapltiderna för den här gången för igår flyttade Melker till sin nya familj och kvar här blev Ida och Freja. Det har varit helt fantastiskt att få se de små krabaterna från första andetaget och se de växa och bli små hundindivider smiley. Här på gården har lamningen kommit igång och 5 stycken fina lamm har det blivit. Freja har lyckats hittat vägen in till fåren ( jodå hon är ganska uppfinningsrik smiley) och vill gärna busa med lammen och lammen med henne men tackorna däremot är inte lika förtjust i Freja smiley. Hon har oxå upptäckt hönsen och där är det ju ännu roligare att springa för de flaxar och skränar så när hon kommer i full fart, matte däremot gillar inte det lika mycket då hönsen blir alldeles skärrade men vi jobbar på att försöka strunta i hönsen smiley

Ida börjar få tillbaka sin mage igen och har fortfarande full fart när hon leker med valparna. Nu börjar det snart bli dags att lägga lite blodspår igen och försöka komma iväg på några viltspår prov i sommar, vi ska även försöka oss på någon utställning för att se om “hon vuxit på sig” något efter valpningen.

Nu är det dags att ge sig ut i solen.

Glad Påsk!