Oj, vid det senaste inlägget hade det gått 6 veckor av Idas dräktighet och nu är valparna snart 4 veckor (imorgon). Tiden går verkligen jättefort. 5 små valpar såg dagens ljus, eller det gjorde dom ju egentligen inte då de föds blinda smiley, den 27/12. 3 hanar och 2 tikar blev det. Valpningen gick jättebra och var över på drygt 1,5 h, Ida har sedan tagit hand om valparna med bravur, hon är verkligen duktig på det.

Valparna blir mer och mer aktiva för varje dag och förra veckan satte vi upp valphagen, något som 2 av valparna redan funderat ut hur man bäst kommer ut ifrån. Den ena hanen borde fått namnet Houdini för han är ständigt på rymmen smiley.

Valparna har hunnit få klorna klippta, något som Ida uppskattar då hon får rivmärken på magen annars när de diar, och de har även börjat med lite smakportioner av köttfärs något som de gillar skarpt.

Bilder kommer den här veckan läggas upp på valparna på hemsidan